UNDERGULVE

Opbygning af undergulveUndergulve der udlægges som en flydende masse på arbejdsstedet kaldes også for støbte undergulve. NFM er eksperter i levering og opbygning af støbte undergulve til brug ved nybyggeri og renovering. Vores produkter benyttes til boliger, kontorer og offentlige bygninger i Danmark, Sverige og Norge. Opbygningen fortages med cement- og gipsbaserede tyndpuds produkter, med eller uden gulvvarme og trinlydsdæmpning indlagt i gulvet. Efter størkning har man en stærk og nivelleret overflade, der er klar til det gulv der skal monteres efterfølgende.

NFM’s egne produkter

NFM producerer selv sine skumbeton og tyndpuds produkter. Vi kan derved tilbyde en bred vifte af cement- og gipsbaserede produkter, når gulvet skal støbes. Hos NFM tilbyder vi bl.a. hurtigtørrende cementbaserede tyndpudsprodukter med eller uden fibre. Derfor finder I altid et produkt, når I ønsker et stærkt og stabilt gulv eller afretningslag. Til større byggeprojekter leverer vi undergulve som flydemørtel, der pumpes ud på arbejdsstedet ved hjælp af vores specielle pumpevogne. Se mere om vores produkter og deres egenskaber under ’Produktinfo’.

Proces for opbygning af undergulve

Støbte undergulve med gulvvarmeplader og trinlydsdæmpning

NFM’s støbte gulvløsninger med indlagte gulvvarmeplader, eller lydmåtter, giver en effektiv og miljøbevidst opbygning. Lydmåtter med forskellige muligheder for dæmpning er en af de løsninger, som NFM tilbyder. Brug af NFM Gulvvarmeplader som effektivt kombinerer varmeisolering og trinlydsdæmpning, er en anden løsning. Begge typer af løsning sikrer gulvet får en stor styrke og lang holdbarhed. Se mere om NFM Gulvvarmeplader og trinlydsdæmpning i hovedmenuen under ’Gulvvarmeplader’.

Kontakt os og hør mere om vores støbte undergulve

Ønsker jeres virksomhed at høre mere om NFM’s støbte undergulve, så kontakt os gerne. Hvis I ønsker at modtage et tilbud på levering til et af jeres bygge- eller renoveringsprojekt, så er I også meget velkomne til at kontakte os. Vores mangeårige erfaring og viden om håndtering af komplekse byggeprojekter, gør at vi kan give jer professionel rådgivning.

Bemærk venligst at NFM ikke tilbyder direkte detailsalg.

Senest opdateret: 31. august, 2018