TYNDPUDS

Tyndpuds til byggebranchenTyndpuds fra NFM Gulve er til brug i forbindelse med opbygning og afretning af undergulve. NFM er eksperter i at producere, levere og støbe tyndpudsbaserede undergulve i forbindelse med store bygge- og renoveringsprojekter. NFM’s forskellige cement- og gipsbaserede produkter er tredjeparts kontrolleret hos Danmarks Teknologiske Institut. Vores produkter opfylder således de gældende krav til sundhed og materialer samt gulvbranchens krav og specifikationer for opbygning af undergulve.

Tyndpuds til store byggeprojekter

NFM leverer tyndpuds til store byggeprojekter i Danmark. Senest er NFM’s produkter blevet brugt i forbindelse med støbningen af undergulve ved opførelsen en ny badmintonhal på Campus Bornholm. Vi har også leveret færdige undergulve til Alex Towers i indre København og en lang række andre spændende byggeprojekter. NFM producerer tyndpudsprodukterne egen fabrik i Oxie, Sverige. Herudover har vi vores egen flåde af pumpevogne og bulkvogne, som betjenes af specielt uddannet mandskab. Dermed kan vi altid sikre en levering af høj kvalitet af vores produkter. Samtidigt kan vi hurtigt og effektivt, levere og udlægge produkter til undergulve og gulvafretning ifm. store byggeprojekter i hele Danmark.

Tyndpuds til store byggeprojekter

NFM posevarer

Til gulvfirmaer, murere og andre håndværkere der arbejder med undergulve og gulvafretning tilbyder NFM, tyndpuds i poser af 15 kg. NFM har bevidst valgt at sælge poser af 15 kg, så de bl.a. er nemmere at håndtere og løfte når materialer skal blandes på byggepladsen. I finder mere information under menupunktet Posevarer. Ligeledes kan gulvfirmaer og andre interesserede finde mere specifik produktinformation om NFM Gulves produkter under menupunktet Produktinfo.

Kontakt os og hør mere om vores tyndpudsprodukter

Ønsker jeres virksomhed at høre mere om NFM tyndpuds produkter, så kontakt os venligst. Ønsker I at modtage et tilbud på levering af NFM tyndpuds til et af jeres bygge- eller renoveringsprojekter, så er I også meget velkomne til at kontakte os.

Bemærk venligst at NFM ikke tilbyder direkte detailsalg.

Senest opdateret: 22. august, 2018