SKUMBETON

Skumbeton fyldmasse til undergulveNFM er eksperter i levering og pumpning af skumbeton til opbygning af undergulve i forbindelse med nybyggeri og renovering af boliger, kontorer samt offentlige bygninger og institutioner.

Skumbeton til store byggeprojekter

NFM Skumbeton er en cementbaseret fyldmasse med en tilsat skumgenerator. Produktet er vandreduceret for at give minimal tørretid. Produktet kan fås med varierende densitet, fra 350 til 1.800 kg/m3. Lav densitet giver en let, men mindre stærk, skumbeton og en høj densitet giver en stærkere, men også tungere skumbeton. Produktet kan med fordel anvendes til nivellering og opbygning, når der i forbindelse med etableringen af undergulvet er brug for en vægtmæssig lettere opbygning i tykkere lag. Skumbeton er en blanding af beton og skum og har dermed en lavere vægt og densitet. Derfor er denne type af beton lettere at håndtere og arbejde med.

Trinlyds- og varmeisolering

Akustik og lyd er et centralt emne for alle byggeprojekter i dag, ikke mindst trin- og trommelyd. Skumbetonens dæmpningseffekt gør at det med fordel kan anvendes hvor ønsker og krav til trinlydisolering, er en del af byggeriet. Produktets isolerende egenskaber gør det også velegnet til varmeisolering mellem betondæk og gulvvarme samt brandisolering mellem ventilationsrør og lignende installationer. Produktet er hovedsageligt udviklet til anvendelse indendørs, men kan også anvendes udendørs.

NFM Skumbeton til store byggeprojekter

Opblanding i speciel pumpevogn

Opblanding sker i en specielt tilpasset pumpebil, og produktionen sker kontinuerligt på stedet med op til 60 m3/time. Alt udstyr følger med i pumpevognen, og der skal kun tilsættes vand. Fremstilling og pumpning af denne type beton udføres kun af godkendt og uddannet personale.

Kontakt os og hør mere

Kontakt os gerne hvis jeres virksomhed ønsker at høre mere om NFM skumbeton. Ønsker I at modtage et tilbud på levering til et af jeres bygge- eller renoveringsprojekter, så er I også meget velkomne til at kontakte os.

Bemærk venligst at NFM ikke tilbyder direkte detailsalg.

Senest opdateret: 10. marts, 2018