POSEVARER

Tyndpuds og spartelmasseNFM CEM Flyt Snabb Fiber tyndpuds pose. til gulve

Nu kan du også få vores tyndpuds og spartelmasse produkter, til opbygning af gulve samt gulvafretning, som posevarer. Læs mere om vore posevarer her på siden. 

Posevarer til gulv- og murervirksoheder

På opfordring fra vores kunder og med egenproduktion fra vores fabrik i Sverige tilbyder NFM, efter flere års levering via pumpebil, i bulk og ’fri slange’ ifm. opbygning af gulve i byggeindustrien, nu også salg i poser af vores afprøvede og gennemtestede tyndpuds og spartelmasse produkter til gulv- og murervirksomheder i Danmark.

Posevarer produkter

NFM CEM Flyt, NFM CEM Flyt Snabb, og NFM Alpha Gips kan alle leveres med eller uden fiber. Vi leverer også NFM Byggspackel. Produkterne leveres i 15 kg poser der gør dem lette at håndtere når materialerne skal blandes ude på byggepladsen. 

NFM Byggspackel spartelmasse pose.Produkterne leveres pakket på paller (1050 kg. pr. palle) i 15 kg. poser og med mulighed for levering i hele Danmark, eller efter aftale med afhentning direkte fra vores lager i København.

Kontakt os og hør mere om vores tyndpudsprodukter

Ønsker jeres virksomhed at høre mere om NFM Tyndpuds og spartelmasse produkter i poser, eller at modtage et tilbud på levering til et af jeres bygge- eller renoveringsprojekter er I meget velkomne til at kontakte os.

Bemærk venligst at NFM ikke tilbyder direkte detailsalg.

Senest opdateret: 9. marts, 2018