NIVEAUPINDE

NFM Niveaupinde i forskellige størrelserNiveaupinde er produktet der med fordel bruges når højden skal sættes fra måling til permanent punkt på gulvet. Få et lige gulv, uden problemer.

Niveaupinde til højdesætning af støbte undergulve

NFM fremstiller selv niveaupinde til højdesætning. Pindene fås i forskellige højder og pakninger med en makshøjde på 200 millimeter. Pindene er med tydeligt trykt angivelse af højde i millimeter, hvilket gør det let at klippe niveaupinden i den rette højde. Pinden sættes fast på underlaget med tapen monteret på niveaupindens fod. Tapen har en stærk klæbende effekt, der sikrer at niveaupinden ikke flytter sig ved efterfølgende udlægning af tyndpuds eller skumbeton produkter.

Brug pindene inde og ude

NFM Niveaupinde kan anvendes både indendørs og udendørs. Pinden tapes fast til underlaget og arbejdet med støbningen af et gulv kan påbegyndes, lige meget om det er inde eller ude. Ved brug af NFM’s tilbehørsprodukter får I de bedste forudsætninger for en korrekt nivellering af jeres undergulv.

NIVCOMP højdemåler

NFM anbefaler brug af pinde til nivellering i kombination med NIVCOMP højdemåler. NIVCOMP er en professionel elektroniks niveaumåler. Apparatet bruges først og fremmest til nivellering og kontrolmåling indendørs. NIVCOMP kan benyttes til både horisontale og vertikale målinger.

Produkter og tilbehør til nivellering af undergulve

NFM Niveaupinde til højdesætning af undergulveNFM har arbejdet med støbning og nivellering af undergulve siden oprettelsen af firmaet i 2007. NFM har med årene specialudviklet og løbende forbedret de tyndspudstyper som bruges til støbte undergulve. Samtidigt har NFM selv udviklet forskelligt tilbehør, som med fordel kan benyttes af alle gulvfirmaer og håndværkere, som arbejder med støbning og nivellering af undergulve.

Kontakt os og hør mere om vores niveaupinde

Kontakt os hvis jeres virksomhed ønsker at høre mere om NFM Niveaupinde. Ønsker I at modtage et tilbud på levering til et af jeres bygge- eller renoveringsprojekter, er I naturligvis også meget velkomne til at kontakte os.

Link til bestilling af niveaupinde

På NFM’s Nivapinnar.se hjemmeside kan I hurtigt og nemt bestille Niveaupinde og andet tilbehør til nivellering af gulve. Bestil Niveaupinde til jeres byggeprojekt her: www.nivapinnar.se/da

Bemærk venligst at NFM ikke tilbyder direkte detailsalg.

Senest opdateret: 13. december, 2018