GULVVARMEPLADER

NFM Gulvvarmeplader til nyt gulvNFM Gulvvarmeplader er til brug ved opbygning af gulve i forbindelse med nybyggeri og renovering. Gulvvarmepladernes termiske modstand og varmeledende evne sikrer et miljørigtigt og behageligt indeklima i boligen eller på kontoret.

Lyddæmpning og varmeisolering

NFM installerer gulvvarmeplader i boliger, kontorlokaler og offentligt bygninger, så der både opnås en lyddæmpning og varmeisolering. Samtidigt er gulvvarmeplader et praktisk, effektivt og let håndterbart alternativ, når der skal lægges lyddæmpende og varmeisolerende lag i gulvet.  Ved opbygning af gulve på større arealer og pladser kan støbningen foretages med eller uden montering af varmeslanger. Gulvvarmeplader fra NFM kan udlægges på stort set alle overflader der kan indgå i opbygningen af gulvet.

Gulvvarmeplader med varmeslanger og klampesystem

NFM Gulvvarmeplader kan kombineres med NFM Varmeslanger. Gulvvarmepladerne har et påtrykt 5 cm gittermønster på den fugtisolerende overflades plastbelægning af sammenvævede fibre. Varmeslangerne monteres let med det tilhørende klampesystem.

NFM Gulvvarmepalder med NFM Varmelanger

Miljøbevidst løsning

NFM undergulve med indlagte gulvvarmeplader giver en effektiv og miljøbevidst opbygning af undergulve. Gulvvarmepladernes effektive varmeisolering og trinlydsdæmpende effekt sikrer et undergulv med stor styrke og holdbarhed. Hertil kommer alle de andre positive egenskaberne som vores tyndpuds produkter har. Du kan finde mere specifik produktinformation på fanebladet Produktinfo.

Kontakt os og hør mere

Ønsker jeres virksomhed at høre mere om NFM varmeplader, så kontakt os venligst. Kontakt os også hvis I ønsker et tilbud på levering af gulvvarmeplader til et af jeres bygge- eller renoveringsprojekter.

Bemærk venligst at NFM ikke tilbyder direkte detailsalg.

Senest opdateret: 31. august, 2018