DESIGNGULVE

Designgulve fra NFM.Få markedets bedste designgulve hos NFM Gulve A/S. NFM Gulve er eksperter i levering af unikke designgulve i forbindelse med nybyggeri og renoveringsprojekter. Du kan få et moderne og slidstærkt gulv produceret og leveret direkte fra os.

Designgulve fra NFM

I NFM går designgulve under navnet ’NFM Colourdesign’. Et NFM Colourdesign gulv er et gipsbaseret produkt der indfarves efter kundens ønsker og efter størkning tilføjes en topcoating. NFM Colourdesign gulve har en slidstærk overflade, hvorfor det egner sig rigtig godt til kontorer, restauranter, showrooms, butikker. Generelt egner et Colourdesign gulv sig specielt godt til lokaler og steder hvor mange mennesker har sin gang.

Uddannet personale fremstiller designgulve

Et designgulv laves.Opblanding af NFM Colourdesign sker i en specielt tilpasset pumpevogn, og produktionen sker kontinuerligt på stedet hvor designgulvet udlægges. Fremstilling og pumpning af NFM Colourdesign udføres kun af godkendt og uddannet personale.

Et gulv med et rå look

Designgulve har et råt og tidsløst look. Mange vælger f.eks. denne type gulve til deres butik, restaurant eller hjem. Hermed får man både et smukt og et praktisk gulv, som er let at rengøre. NFM hjælper gerne med råd og vejledning til at vælge det gulv, som passe bedst til jeres behov og ønsker. Lige meget hvilket Colourdesign guIv I vælger, så får I et råt og elegant gulv, som holder i masser af år.

New Yorker stil

Nogen leverandører kalder deres designgulve for New Yorker gulve. Dette skyldes at denne type gulv er meget udbredt i klassiske New Yorker lejligheder. Ønsker I også et moderne og anderledes gulv i rå New Yorker stil, så vælg et NFM Colourdesign gulv.

Kontakt os og hør mere om vores tyndpudsprodukter

Kontakt os hvis jeres virksomhed ønsker at høre mere om NFM Colourdesign. I er selvfølgelig også velkomne til at få et tilbud på levering af NFM Colourdesign gulv til et af jeres bygge- eller renoveringsprojekter.

Bemærk venligst at NFM ikke tilbyder direkte detailsalg.

Senest opdateret: 22. august, 2018